Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Reg: Oavgjord seriepremiär

ÖSKs snabbinkallade 15-åringar begick på lördagen seriepremiär på bortaplan mot FBK Karlstad. Samma motståndare för andra veckan i rad och med 1-1 samma slutresultat. Hos ÖSK tyckte man att det oavgjorda resultatet förra veckan var rättvist, men att man borde ha kunnat vinna den här gången. Hur som helst med det – kul att se att laget till slut kunde vara med i den regionala serien – detta efter det att Sturehov i sista minuten lämnat in ett återbud.

Matchtrupp: Martin Andersson (mv), David Sandberg, Lucas Parkedal Stenfelt, Fredrik Karlsson (k), Carl Berglund, Mohammad Omran Nassri, Iliar Baktiaravitch Sultyyarov, Sixten Lindqvist, Gustaf Strid, Joshua Jakobsson, Joel Nilsson
Ersättare: Jacob Nilsson (mv), Gabriel Nyström och Sebastian Ramstedt

Lagets hemsida: Säsongens första seriematch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.