Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Match mot GIF Sundsvall

ÖSK möter i kväll GIF Sundsvall i U21-serien. Som vanligt kommer ÖSK till spel med ett lag hopplockat från flera olika trupper.  Efter som det fortfarande är ett rätt behagligt avstånd till nästa A-lagsmatch släpper Axeén & Co. fram ett antal av de A-truppspelare, om fick sitta vid sidan av vid den senaste allsvenska matchen.

På hemsidan skriver ÖSK att följande trupp tagits ut:
Från A-truppen: Jacob Rinne (mv), Anton Westerlund, Patrik Haginge, Christoffer Wiktorsson, Samuel Mensah, Sebastian Ring och Christer Lipovac
Från U-trupperna:  Gustav Franck (mv), Carl Ekstrand Hamrén, Andreas Klingström, Michel Yanez, Mirza Turan, Jonathan Lundberg, Mikael Loön, Almin Masic, Viktor Franssila och Henning Nordvall

En något baktung matchtrupp får man väl säga, där de flesta av spelarna brukar återfinnas i defensiva positioner. Något som väl borde öppna för spel från start för Jonathan Lundberg. Han samt Christer Lipovac är väl de enda renodlade anfallarna av de uttagna spelarna. För Anton Westerlunds del kan det bli den sista matchen i en ÖSK-tröja. Han lånas ju ut till BK Forward och är spelklar för dem till helgen.

GIF Sundsvall kommer enligt deras hemsida, att skicka ut följande startelva: Lloyd Saxton  – Erik Grahm, Stefan Ålander, Linus Sahlin , Erik Granat – Sebastian Rajalakso, Smajl Suljevic, Abraham Eyes, Simon Helg – Leo Englund, Peter Wilson

Av Sundsvalls spelare tillhör Saxton, Ålander, Rajalakso, Helg, Granat, Wilson och Englund deras A-trupp. Ålander, Rajalakso, Helg och Englund har dessutom varit på plan i Allsvenskan i år.

Matchen spelas på Behrn Arena med start kl. 18:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.