Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15: Regionalt till slut

På hemsidan för ÖSKs P00-or kan man nu läsa nyheten, att laget i sista ögonblicket fått en plats i den regionla P15-serien. Anledningen är att en klubb (som väl borde vara IK Sturehov) dragit sig ur serien. Det här laget hade ursprungligen räknat med att få spela i ÖLFF:s serie för P16/17 tillsammans med några lag från Västmanland. Nu kan man i stället ta ett steg nedåt åldersmässigt men ett steg uppåt kvalitetsmässigt.

Den västra regionalserien domineras av lag från örebrodistriktet (Karlslund, Forward, Kumla och nu även ÖSK) och Värmland (Degerfors, FBK Karlstad, Carlstad United och Karlstads BK). Dessutom blir det en resa till Köping (FF) och en till Motala (Borens IK).

Det här var säkert en mycket välkommen sista-minuten nyhet för Magnus Samuelsson och hans trupp. Laget har – av vad jag tror mig kunna utläsa av träningsmatchresultaten – höjt sig ordentligt från förra året och bör nog kunna göra bra ifrån sig även regionalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.