Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Långt kvar för Kamara

FotbollDirekt har intervjuat Alhassan Kamara. Enligt honom kommer han att genomgå en ny MRI-undersökning i slutet av april. Då skall han få besked om han kan börja träna med ÖSK-truppen igen eller om han måste vänta ytterligare.

FD räknar (nog) lite väl optimistiskt med att skyttekungen bara kommer att missa fyra ytterligare matcher. De tre återstående i april samt Kalmar FF den 4:e maj. Det tycker jag låter väldigt optimistiskt, även om han skulle få ett klartecken på Valborg. Till omstarten i början av juli lär han dock vara spelklar om inte ytterligare problem tillstöter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.