Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Efterskörd

Bloggens representant var rätt hårt uppknuten under den gångna helgen och kunde inte rapportera fullt ut vad som ådrog sig.

Söder Herr vidare i DM.
ÖSK Söders herrlag tog den nödvändiga vinsten mot Finnerödja IF och hade därmed gått igenom gruppspelsfasen obesegrade. Mot överraskningslaget Finnerödja blev det hemmaseger på Ekäng med siffrorna 2-1. Någon rapportering utöver resultatet har jag inte sett till.

ÖSK Söders herrar har härigenom fått en bra start på årets säsong efter ett oavgjort resultat mot Delta Örebro (div 5), samt segrar mot Hovsta IF (div 6) och Finnerödja IF (div 7).


Förlust mot Korsnäs för ÖSK Söder Dam.
Det verkar vara som förgjort för ÖSK Söder Dam, när det gäller att spela ihop laget inför div 1-premiären kommande helg. Inte heller till generalrepetitionen mot Korsnäs IF verkar man ha kunnat mönstra vad som skulle kunna vara en startelva för seriespelet. Mot Korsnäs blev det förlust med 5-2 efter det att laget hämtat upp ett 0-2 underläge i första halvlek. Framför allt är det väl förlusterna av Hanna Åbom och Sabina Håkansson som gör att det det hackar en hel del i anfallsspelet.

Lagets hemsida: Förlust i genrepet mot effektivt Korsnäs


P99U: Laget som inte förlorar.
ÖSK Ungdoms regionaltrupp för klass P99 har redan spelat en hel del träningsmatcher under den här försäsongen. I helgens match mot ett lag från Karlslunds IF blev det till slutt 6-6. Tränaren Gustaf Lundholm var dock inte helt nöjd med lagets insats. Det skall han nog inte vara heller. Laget tappade ledningar med 3-0 resp. 5-2 i den här matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.