Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Seger på Kopparvallen

I det tysta har ÖSK U19 idag spelat sin andra match i U19-allsvenskan. Efter förra veckans hemmaförlust med lite väl stora 4-1 mot Kalmar FF var det idag bortamatch mot Åtvidabergs FF.

Jag har inte sett något skrivet om matchen än, men av matchrapporten hos SvFF att döma verkar det ha varit en svängig historia. ÖSK tog ledningen två gånger om genom mittbacken Carl Ekstrand Hamrén. Åtvidaberg kvitterade båda ledningarna och tog dessutom själva ledningen med 3-2 med en halvtimme kvar av matchen. Jonathan Lundberg såg dock till att det blev bortaseger genom att göra tre mål på den återstående halvtimmen. Det viktiag målet till återtagen ledning (3-4) gjordes av Tim Bergström. ÖSKs slutforcering hjälptes antagligen en del av att Åtvidaberg fick en spelare utvisad i den 70:e minuten vid ställningen 3-4.

Matchfakta:
25. 0-1 Carl Ekstrand Hamrén
30. 1-1 Ahmed Abdulqadir Haji
52. 1-2 Carl Ekstrand Hamrén
57. 2-2 Benjamin Sönmez
61. 3-2 Kenny Hildeby
67. 3-3 Jonathan Lundberg
69. 3-4 Tim Bergström
70. utv. Botan Arif (ÅFF)
72. 3-5 Jonathan Lundberg
86. 3-6 Jonathan Lundberg

ÖSK:s startelva: Oskar Ålgars, (k), Jonathan Lundberg, Carl Jägerhill, Andreas Klingström, William Gunnarsson, Michel Yanez Hernandez, Hampus Lind, Carl Ekstrand Hamrén, Mirza Turan, Mikael Loön och målvakten Harald Detlofsson
Ersättare: Jack Meehan (mv), Edwin Ahlnäs, Lukas Hjort, Henning Nordvall och Tim Bergström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.