Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Westerlund till Forward på lån

ÖSK har nu bekräftat att Anton Westerlund kommer att lånas ut till BK Forward. Beskedet kommer väl inte som någon större överraskning – utlåningen har så att säga legat i luften ett tag. Forward spelar sin första seriematch nu på söndag på Karlslunds konstgräs mot IFK Luleå. Återstår att se om Anton får speltid redan i den första matchen.

ÖSK: Klubbsamarbete med BK Forward
BK Forward: Mittback på lån från ÖSK
NA: Forward lånar mittback från ÖSK

Intressant att notera, att både Forward och NA beskriver Anton som mittback. Trots att han under det senaste året oftast tagit platsen som central mittfältare. Jodå, han har spelat mittback också, men enbart då ordinarie mittbackar inte varit tillgängliga. Hans mångsidighet gör nog att det kan bli aktuellt med spel på andra positioner också.

Spelklar kommer Anton inte att vara till den här veckans seriepremiär. Men mot Vasalund nästa helg kommer han att vara spelklar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.