Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Besök från Borås

För tredje helgen den här våren kommer Elfsborg till Behrn Arena för att möta Örebro SK. Jag antar att det finns en och annan funktionär (och kanske även spelare) som börjar kunna den nödvändiga bussresan rätt bra nu.

ÖSK U17 fick för sin del börja seriespelet med en betydligt längre bussresa. De var förra helgen i Landskrona och spelade 1-1 mot BoIS. Som ligacupsmästare kommer de att vara ett jagat lag den här våren.

ÖSK skriver på sin hemsida, att spelartruppen till kvällens match får följande utseende:

Matchtrupp: Harald Detlofson (mv), Jack Meheen (mv), Alex Hahne, Gabriel Fernsten, Oskar Sandberg, Arvid Brorsson, Oliver Kåhed, Kevin Johansson, Albin Zidaric, Viktor Franssila, Ebrima Jaiteh, Hampus Lundgren, Jonathan Aronsson, Joseph Spångberg, Lukas Hjort och Jonathan Eriksson

Av spelarna som startade i ligacupsfinalen saknas Adam Nilsson (mv), Marcus Karlsson (muskelbristning), Viktor Walldén (sjukdom), Almin Masic (tränat med PSV Eindhoven) samt Martin Trinh (distriktslaget). Nya i truppen sedan dess är Jack Meehan (mv), Arvid Brorsson, Hampus Lundgren, Joseph Spångberg och Jonathan Eriksson. U19 har en bortamatch mot Åtvidabergs FF i morgon och det är väl möjligt att en del av de som saknas deltar i den matchen.

Kvällens motståndare från Borås vann sin första seriematch som spelades mot GAIS med 4-0. I ligacupens gruppspel vann de alla tre matcherna och fick ihop en målskillnad på 14-2. I åttondelen åkte de sedan ut direkt, besegrade av Östers IF efter straffar.

Matchen spelas på Behrn Arena och börjar kl. 18:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.