Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Förlust i seriepremiären

ÖSKs U19-lag inledde precis som ÖSKs A-lag säsongens seriespel på Påskdagen. Motståndare i matchen, som väl hamnade lite i skymundan på grund av vad som samtidigt pågick i Norrköping, var Kalmar FF. Smålänningarna fick alltså för andra veckoslutet resa till Örebro och Behrn Arena. Förra helgen var de ju här för ligacupens avslutning där de tog hand om bronsplaketterna efter förlust mot Hammarby och vinst mot Elfsborg.  Duktiga motståndare med andra ord.

Den här gången rullade bollen Kalmars väg och laget kunde boka in en vinst med 4-1. Ett resultat som kanske inte var rättvisande målmässigt sett, även om de tre poängen hamnade hos rätt lag.  ÖSKs mål gjordes av William Gunnarsson vid ställningen 0-4.

Kalmar FF: Premiärseger för U19

Matchfakta:
07. 0-1 Elie Kouakou
24. 0-2 Svante Ingelsson
35. 0-3 Pontus Fredriksson
80. 0-4 Måns Olström
83. 1-4 William Gunnarsson

ÖSKs matchtrupp (SvFF): Oskar Ålgars (k), Jonathan Lundberg, Felix Möller, Andreas Klingström, Michel Yanez Hernandez, Hampus Lind, Carl Ekstrand Hamrén, Mirza Turan, Mikael Loön, Gustaf Franck (mv) och Tim Bergström
Ersättare: Jack Meehan (mv), Alex Hahne, Ebrima Jaiteh, William Gunnarsson och Kevin Johansson

Henning Nordvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.