Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Se matcher i CMore arkivet gratis

Det här är inte något jag har eller kommer att prova, men tänkte ändå att jag skulle nämna det. C Sports skriver på sin hemsida att det finns en möjlighet att se de matcher – bland annat ÖSKs – som de har i sitt arkiv gratis.

Det finns dock ett aber. Man måste lämna sitt kortuppgifter. De skriver:

Gratis tillgång till arkivet

För att kunna få tillgång till vårt arkiv gratis så behöver du skapa en användare och lämna dina kortuppgifter. Inga pengar kommer att dras från ditt kort, vare sig nu eller i framtiden, förrän du själv bestämmer dig för att prova några av de paket som inte är gratis.

C Sports: Gratis tillgång till arkivet


Tillägg: Jag ser att många fortfarande hittar till den här artikeln via någon sökmotor (antar jag). Det kan därför vara på sin plats att påpeka att möjligheten att se matcher i efterhand inte verkar att finnas kvar längre. Inte ens för de som abonnerar på kanalen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.