Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Future Cup, dag 3

Segrande lag i Future Cup, klass P14: Örebro SK

Segrande lag i Future Cup, klass P14: Örebro SK

ÖSKs lag i 14-årsklassen gick hela vägen. Så här såg vägen till segern ut i Future Cup:
Gruppspel: ÖSK – IFK Lidingö 5-2
Gruppspel: ÖSK – Ölstykke FC 2 16-0
Gruppspel: ÖSK – IK Oddevold 1-1
Kvartsfinal: ÖSK- IFK Göteborg 3-0
Semifinal: ÖSK – Örgryte IS 3-2
Final: ÖSK – Kalmar FF 2-1

NA: ÖSK P14 tog fin cupskalp


För lagen i 13-årsklassen gick det så här:

ÖSK Ungdoms lag vit placerade sig på andra plats i gruppspelet. I B-finalernas semifinaler blev det förlust med 4-2 mot Eskilsminne IF från Helsingborg. I annandagens placeringsmatch besegrades Arameiska-Syrianska med 5-0. Lagets tränare Ted Larsson var nöjd med vad hans lag presterat.

 


ÖSK lag röd drabbades av sjukdom och kunde inte göra sig själva rättvisa i den sista gruppspelsmatchen (0-8 mot Kristianstad). Efter det hade man bara 9 spelare kvar och tingades lämna walk over till de två återstående slutspelsmatcherna.


Jag måste tillstå att jag inte riktigt förstått mig på skillnaderna mellan lag röd, vit resp. svart Om det var toppade lag eller ej, osv.. De svarta var ju inte ens med utan spelade en dubbelmatch mot IFK Norrköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.