Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Future Cup, dag 2

Blandade resultat för ÖSKarna under den andra framtidsdagen. Ett av 02-lagen fick lov att kasta in handduken efter det att sjukdom reducerat antalet tillgängliga spelare till 9. Det andra 0-2lagen blev utslaget i sin första placeringsmatch.

Kvar i cupen är 01:orna som har säkrat en plats bland de fyra bästa i 32-lagsturneringen. Efter en oavgjord gruppspelsmatch mot IK Oddevold (1-1) stod ÖSK som gruppsegrare. I kvartsfinalen besegrades sedan IFK Göteborg med 3-0. I semifinalen som spelas på annandagen kommer motståndet från Örgryte IS.


Örebro SK P02 röd.

 


Örebro SK P02 vit.


Utöver det röda och det vita 02-laget finns det även ett svart gäng. De var idag i Norrköping och mötte IFK. Den första matchen förlorades med 5-7 och den andra vanns med 7-1. Så bredden är det verkligen inga problem med i åldersgruppen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.