Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvita i Stockholm

Anton Ahlén i ett tidigare liv - då var han mittfältsmotor i ÖSKs Talangtrupp.

Anton Ahlén i ett tidigare liv – då var han mittfältsmotor i ÖSKs Talangtrupp.

Det har dykt upp en ny ÖSK-sida på nätet. Det gör det ibland. Tyvärr har de flesta en livsform som påminner om dagsländans. När inspiration och energi snabbt tar slut försvinner även websidan ifråga.

Jag hoppas att energin räcker till den här gången för att hålla sidan vid liv ett tag för den är bra. De inleder med en podradio-intervju med Alexander Axén som håller riktigt hög klass. Både poddare och tränare har givit intervjun tillräckligt mycket tid för att det skall bli riktigt intressant.

Bland grundarna hittar man Anton Ahlén – en gång en mittfältare i ÖSKs dåvarande talangtrupp, som verkade vara på väg mot A-laget. Men han fann visst andra intressen i livet. Kul att se att han dyker upp igen i ett ÖSK-sammanhang.

Länk: Svartvita i Stockholm.

1 kommentar – kommentera

fisk

Andra bilden ovanifrån är Joel Lundblad. Lillebror till den före detta svartvita skyttekungen Jon Lundblad som sedermera kom att bana väg för Elmander, Zlatan, Toivonen och Kiese-Thelin i den franska fotbollen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.