Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelartruppen år 2015

Jag såg just, att årets spelartrupp nu har tagit plats hos Svenska Fotbollförbundet. Tidigare var det ju förra årets trupp som redovisades.

Inga speciella överraskningar i sammanställningen. Truppen omfattar 21 spelare beroende på att Anton Westerlund finns med i den. Däremot saknar jag Carl Ekstrand Hamrén och Lukman Murad, vilka väl båda skulle kunna representera ÖSK i allsvenskan.

Kanske skall man ta det som en indikation på att de fortfarande står en bra bit från den allsvenska truppen. Även om de skulle kunna rycka in om det behövdes. För att spela i allsvenskan måste man ha ett ”proffs”kontrakt, vilket båda har.

SvFF: Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.