Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK bussar till Norrköping

Det blir inte bara Kubanerna som anordnar en resa till den allsvenska premiärmatchen i Norrköping. Igår lade även ÖSK ut ett erbjudande på hemsidan. För priset 295 kronor får man bussresa tur och retur till Norrköping, sittplatsbiljett samt dessutom korv med bröd samt dryck på arenan.

Priset får man väl säga är mycket konkurrenskraftigt. Att köpa en sittplatsbiljett till ÖSK-matchen i Norrköping kostar 230 – 250 kronor.

Det här erbjudandet från ÖSKs sida påminner en hel del om det som ÖSK gick ut med i höstas. Då hamnade man längst ut på ena sidan i höjd med kortlinjen. På den matchen var det inte så mycket publik så det gick  bra att flytta in sig en bra bit. Mot ÖSK i premiären blir det nog mer folk på matchen och man skall nog inte räkna med den möjligheten. Å andra sidan ser man ändå rätt bra över hela planen även då man hamnat långt ute på ena kanten.

Man kan ju undra hur ÖSK kan komma med ett så prismässigt attraktivt erbjudande. Svaret är väl att de kan köpa biljetter till platser som IFK Norrköping normalt inte säljer till ett rabatterat pris.

Alternativt erbjuder Kubanerna resa för 200 kronor (kubanpris) alternativt 300 kronor (för övriga som sedan efter resan har blivit kubaner). Till resepriset kommer sedan kostnaden för en ståplats på bortasektionen som är 120 kronor.

IFK Norrköping: Biljettpriser.

Jag noterar för övrigt att IFK Norrköping tillämpar differentierad prissättning. Till vissa populära matcher bland annat den mot ÖSK tillämpar man ett 30 kronor högre pris för sittplatser och hemmastå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.