Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kval till Svenska Cupen

Lite lokalt här. I kväll har Yxhult och Karlslund spelat en gruppavgörande match i kampen om en plats i andra omgången av det lokala kvalet till Svenska Cupen. Förutsättningarna var givna. Yxhult skulle gå vidare om de inte förlorade tack vare att de gjorde åtta mål på Marieberg. Karlslund hade bara gjort sex och behövde en vinst.

Matchen slutade oavgjord och mållös vilket innebär att Yxhult gått vidare. Matchen som spelades på Kumla IP verkar inte ha förlöpt helt friktionsfritt. Enligt Karlslunds twitteruppdateringar fick Yxhult en spelare utvisad och i slutminuterna åkte tre (!) spelare från Karlslund ut.

Bloggen ser fram emot matchrapporterna från respektive lag.

Länk till ÖLFF:s matchrapport.
Yxhults IK: Matchreferat

1 kommentar – kommentera

Jörgen Gustafsson

Matchrapport kommer senare ikväll på vår hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.