Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Klart för semifinal

ÖSKs U19-lag är klara för ligacupens semifinal nästa helg hemma på Behrn Arena. Bloggen vet inte så mycket mer om matchen än vad som framgår av de officiella matchrapporten. Av denna verkar det som om det var Jönköping som förde matchen. Två gånger om var JSödra i ledningen och två gånger om kvitterade ÖSK. Det matchavgörande målet gjordes sedan med ungefär 10 minuter kvar att spela av Jonathan Lundberg.

ÖSK: U19 vidare till semifinal efter vinst mot JSödra

Matchfakta:
04. 1-0
11. 1-1 Henning Nordvall
30. 2-1
63. 2-2 Felix Möller
82. 2-3 Jonathan Lundberg

Följande 11 spelare började matchen: Edwin Ahlnäs, Oskar Ålgars (k), Jonathan Lundberg, William Gunnarsson, Felix Möller, Albin Ödberg, Mikael Loön, Johan Sjögren, Karl Westdahl (mv), Henning Nordvall och Tim Bergström.
På bänken satt: Carl Jägerhill, Andreas Klingström, Hampus Lind, Albin Rydberg (mv) och Viktor Walldén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.