Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK har bra målvakter

Kalle Westdahl i träning på Behrns tillsammans med Jacob Rinne och Oscar Jansson.

Kalle Westdahl i träning på Behrns tillsammans med Jacob Rinne och Oscar Jansson.


Att ÖSK har bra målvakter är väl ingen hemlighet. Både Oscar Jansson och Jacob Rinne har landslagsuttagningar under det senaste året som ett bevis på detta.

Men även i de yngre åldrarna ser det ovanligt bra ut. Harald Detlofsson, som kom med 99-truppen från IK Sturehov, var så sent som för några veckor på landslagsuppdrag i Belgien med Sverige Future Team i åldersklassen P99. Då Svenska Fotbollförbundet i november hade sin elitsammandragning för den ett år äldre årskullen, så deltog bland annat Douglas Bjäresten från AFK Linköping och Gustav Franck från IF Elfsborg. Båda dessa kommer i år att representera ÖSK.

Nu har även Kalle Westdahl, som missade större delen av fjolåret på grund av en knäskada, fått ta emot kallelsen till ett av Fotbollförbundets breddelitläger. Tillsammans med Felix Möller och Jonathan Lundberg är han på Bosön i den sammandragning som börjar i morgon och sedan fortsätter till torsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.