Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Franck till ÖSK

Ett nytt namn dök upp på laguppställningen inför U21-matchen igår. Gustav Franck stod listad som ett lån från Yxhult då truppen för matchen lades ut på ÖSKs hemsida. Att det handlade om den talangfulle målvakten från Karlslund och senare Elfsborg var rätt uppenbart. Men Yxhult?

Jo, det visade sig vid en dubbelkoll med Axel Kjäll efter matchen att övergången är så pass färsk att den inte riktigt satt sig än på ÖSKs kansli.

Men det är hos och för ÖSK som den unge (född -98) och talangfulle målvakten skall spela. Han går in som en av målvakterna i den äldre U-truppen.

Med Franck i truppen kan man väl inte säga annat än att det kommer att bli hård konkurrens om målvaktsposition i årets U-trupper. Sedan tidigare finns ju Kalle Westdahl (-97), Douglas Bjäresten (-98), Albin Rydberg (-98), Adam Nilsson (-98), Harald Detlofsson (-99), Jack Meehan (-99) och Simon Bladh (-99) att tillgå. Alla duktiga och utvecklingsbara målvakter som dessutom behöver regelbunden matchning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.