Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alabi på plats för provträning

NA åkte ut med sitt videoteam till ÖSKs träning dagen före U21-matchen mot Gefle IF: Intresset föranleddes givetvis av ÖSKs provspelare James Alabi som gjorde sitt första träningspass med klubben. NA har fångat honom på video under en avslutsövning och det ser väl ok ut.

NA: Provspelarens första träning med ÖSK

Svårt dock att dra några alltför långtgående slutsatser av en spelare som ohotad gör avslut på en position inne i straffområdet. Avgörande är väl snarare om han har förmågan att se till att han kommer i avslutspositioner. En uppfattning om det kan vi kanske få i morgon under Gefle-matchen.

Som spelartyp påminner han onekligen en hel del om Alhassan Kamara. Det var väl därför ÖSK fastnade för honom. Någon direkt ersättare för Kamara finns det ju inte i ÖSKs turpp. De gånger han ersätts blir det ju av spelare som har helt andra egenskaper.

ÖSK har också intervjuat honom (visade det sig senare).

ÖSK: James Alabi från Stoke provtränar med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.