Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr: Vinst i första träningsmatchen

Nygammaelt hos ÖSK Söder Herr. Mathias Dimberg till vänster känner jag i alla fall igen.

Nygammalt hos ÖSK Söder Herr. Mathias Dimberg till vänster känner jag i alla fall igen.

ÖSK Söder herr rapporterar på sin hemsida, att det blev en övertygande vinst i den första träningsmatchen för säsongen. SMÅ IF besegrades med 8-2 efter en halvtidsledning med 4-0. En bra start för ett nykomponerat lag. Av fjolårets spelare verkar bara målvakten Andreas Lundgren, Mathias Dimberg och Vedran Ljuboja ha varit med i gårdagens startelva.

Målen gjordes av Vedran Ljuboja, Fredrik Jonsson, Josef ?, Hamza Hassan Ibrahim, Gustav ? (2), Johan Karlsson och Lasse ?. Lite osäkert med målgörarna eftersom alla spelare ännu inte verkar att ha funnit sin plats på lagets hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.