Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ligacuperna: Snärjig onsdag

Alla tre ÖSK-lagen gick vidare från ligacupernas gruppspel till åttondelsfinalerna. Dessa skall spelas på onsdag och eftersom kvartsfinalerna sedan spelas under kommande helg så finns det väl ingen möjlighet att tidsmässigt skjuta på någon av matcherna.

För ÖSK blir en av utmaningarna att pussla ihop tre lag från ett något begränsat spelarmaterial. En försvårande faktor är dessutom att ÖSK har en U21-match på tisdag i vilken väl en del av spelarna från U19-truppen kommer att behöva användas.

För ÖSKs lag gäller följande för åttondelsfinalerna.
U19: ÖSK möter Skövde AIK på hemmaplan. 19:15
U17: ÖSK möter IF Elfsborg på hemmaplan.
U17: ÖSK möter IFK Norrköping på bortaplan. 18:45
U16: ÖSK möter IFK Norrköping på bortaplan. 17:00

Tillägg: Det har blivit en ändring i spelschemat. ÖSKs U17-lag var ursprungligen uppsatt för en hemmamatch mot IF Elfsborg. Nu blir det i stället en bortamatch mot IFK Norrköping. På det hela taget en positiv förändring för ÖSK, skulle jag tro. Dels är nog Norrköping inte riktigt lika bra som Elfsborg är och dels möjliggör det här en viss samordning mellan U16 och U17, eftersom båda lagen nu spelar på samma plats/plast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.