Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Stark avslutning på Stora Valla

Efter förra helgens oavgjorda match mot Skiljebo hade ÖSKarna i U17 försatt sig i ett besvärligt läge. Gruppspelet kommer förmodligen att avgöras på målskillnad och eftersom Skiljebo har svaga BK Forward i sin sista match var det idag viktigt för ÖSK att försöka skapa så stor marginal som möjligt.

Tack vare en stark avslutning kunde ÖSK idag göra vad som krävdes av dem. För att gå förbi behöver Skiljebo nu skaffa sig en tiomålig målskillnad i sin sista amtch, vilket nog kan bli i besvärligaste laget – även om Degerfors faktiskt slog Forward med 11-0 tidigare i veckan.

Matchfakta:
04. 0-1 Viktor Walldén
46. 1-1 Oliver Nilsson
58. 1-2 Ebrima Jaiteh
69. 1-3 Oliver Kåhed
82. 1-4 Albin Zidaric
92. 1-5 Adam Leijon
93. 1-6 Albin Zidaric

Startelva (utan positioner): Albin Rydberg (mv), Alex Hahne (k), Oscar Sandberg, Ebrima Jaiteh, Kevin Johansson, Almin Masic, Marcus Karlsson, Oliver Kåhed, Viktor Walldén, Lukas Hjort, Samuel Brunnberg
Avbytare: Jonathan Aronsson, Gabriel Fernsten, Albin Zidaric, Jack Meehan (mv) och Adam Leijon

ÖSK: Seger mot Degerfors med 6-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.