Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P99 U: Krossen fortsätter

ÖSK Ungdoms P99-or är nog det lag som överraskat mest så här långt in på försäsongen. Laget, med en grundstomme bestående av de spelare som inte fick en plats i ÖSK U16 Elittrupp, är fortfarande obesegrade efter fyra träningsmatcher. Efter en vinst mot BK Forwards ett år äldre 98-or och ett oavgjort resultat mot Degerfors U16 besegrades IFK Eskilstuna på bortaplan förra helgen med hela 8-2. Idag var Carlats United U16 på besök på Ekäng och de fick se sig besegrade med ännu större siffror. När krutröken skingrats stod det nämligen 10-2 till det målfarliga hemmalaget.

Målgörare och målpassningsläggare i dagens match var:
01. 1-0 Anton Söderman (Mohamud Hussen, Odilon Sangwa)
12. 2-0 Odilon Sangwa (Mohamud Hussen)
14. 3-0 Odilon Sangwa (Mohamud Hussen)
18. 4-0 Beroa Rahman
34. 4-1
35. 5-1 Odilon Sangwa (Adam Stahle Stahle)
39. 6-1 Odilon Sangwa (William Gåse)
43. 7-1 Adam Stahle (Beroa Rahman)
63. 7-2
66. 8-2 Adam Stahle (Beroa Rahman)
69. 9-2 Anton Söderman (Adam Stahle, Mohamud Hussen)
77. 10-2 Adam Stahle (Mohamud Hussen)

Odilon Sangwa, nyförvärv från Kristinehamn och ett år yngre än de flesta andra verkar ha haft en bra dag i sin nya klubb. Detsamma gäller Mohamud Hussen, som tycks ha haft en fot med i det mesta som hade med målchanser att göra. Momme, som är från Kungsör och född -01 (tror jag), ville förra året inte släppa i väg bollen till någon av sina medspelare. I år levererar han målpass på målpass. Kul!


Lagets tränare Gustaf Lundholm om matchen (och prestationen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.