Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Mållöst i Degerfors

Varken ÖSK eller hemmalaget Degerfors lyckades göra något mål då lagen möttes i den andra omgången av ligacupens gruppspel. Det hör ju inte till vanligheterna, att det inte blir något mål i de här matcherna, men den här gången skall nog ÖSK ändå vara de som var nöjdast över det mållösa resultatet. Laget fick nämligen lov att spela den större delen av andra halvlek med en spelare mindre efter det att Mikael Loön drabbats av en gulkortsutvisning.

Björn Cervin verkr också rätt nöjd med resultatet i en kommentar på ÖSKs hemsida. Bra kämpat av hela laget med extra plus för kvartetten Kevin Johansson, Felix Möller Oskar Ålgars och Johans Sjögren.

Inför den sista omgången har vi nu ÖSK och Degerfors på fyra poäng och BK Forward på tre. Sist och poänglöst återfinns Karlslunds IF. ÖSK verkar vara det lag som har det bästa utgångsläget inför slutomgången. Dels möter man Karlslund, som verkar vara något svagare än de övriga två lagen, dels spelar man sin match dagen efter att Forward och Degerfors mötts. Då finns det alltså ett resultat att spela mot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.