Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Förlust mot IFK Norrköping

Emma Östlund gjorde mål i sin A-lagsdebut.

Emma Östlund gjorde mål i sin A-lagsdebut. (Foto: Wilma Brogren)

ÖSK Söder Dam har haft det lite tungt på försäsongen. Förutsättningarna i träningsmatchen mot IFK Norrköping var inte heller de allra bästa, då truppen tunnats ut en del på grund av att säsongens influensaperiod. Av Söders matchtweets att döma gjorde Söder både matchens första och sista mål. Något som dock inte räckte till seger eftersom Norrköping gjorde tre dessemellan. Av vilka det tredje tydligen luktade en hel del offside.

Wilma Brogren var på plats på Örebros nyaste konstgräsplan som i den kraftiga vinden knappast gjorde skäl för sitt namn. Hennes bilder från matchen kan man se på nätet. Eyravallsbloggen har valt att lägga ut bilder på Söders målgörare i matchen.

Matchfakta.
25. 1-0 Emma Östlund
39. 1-1
50. 1-2
75. 1-3
90. 2-3 Sabina Forsberg

Matchtrupp: Stina Koskilampi (inlånad mv från IF Eker), Hanna Holmgren Karlsson, Lisa Lindahl, Filippa Jägerhill, Lisa Sundell, Hannah Uhlan, Julia Simon, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Emma Östlund, Anna Meijer, Sabina Forsberg, Olivia Puhls, Amanda Nordenby och Freja Olofsson.

Lagets hemsida: Uddamålsförlust för Söder

Sabina Forsberg hyfsade till slutresultatet.

Sabina Forsberg hyfsade till slutresultatet. (Foto: Wilma Brogren)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.