Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara missar allsvenska starten

Underhand har det kommit fram en del uppgifter beträffande den skada som för närvarande håller Alhassan Kamara borta från spel. Den första indikationen kom faktiskt från ÖSK i en artikel på hemsidan inför cupmatchen mot Gefle.
Crespo har en överbelastningsskada i underkroppen. Han kommer den närmaste tiden att rehabträna. Crespo kommer att vara borta från spel i 5-8 veckor, skrev klubben.

Enligt en artikel i dagens papperstidning säger Kamara, att han kan springa i vatten, cykla och gymma, men att springa på land går tydligen inte för tillfället. Lite märkligt är det väl, att ÖSK inte vill gå ut med några närmare uppgifter om skadans karaktär utan i stället gör som hockeyn brukar göra och mörkar så mycket som möjligt. Att han genomgått en MRI-undersökning för att fastställa skadans omfattning borde väl tyda på att det rör sig om någon slags muskelskada.

Positivt i sammanhanget är hur som helst att det inte är hans knän som orsakat problemen. De har han ju redan – trots hans unga år – hunnit med att ha haft en hel del problem med, både det högra och det vänstra.

Till NA säger Axel Kjäll, att de just nu funderar på om de skall försöka få in en ersättare. Med tanke på att det fanns en rätt stor möjlighet/risk, att Kamara skulle kunna säljas under vinterns lopp eller till sommaren borde en aktuell lista över tänkbara ersättare redan finnas klar hos ÖSK. Sedan är ju frågan om den typen av spelare finns tillgängliga så här pass sent in i transferperioden och om ekonomin finns för att i så fall hämta hem en sådan spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.