Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Är våren redan här?

I kväll möts Rynninge och Sturehov på Lugnets IP i en kvalmatch till kvalmatcherna för att få vara med i Svenska Cupen. Det blir årets första lokala tävlingsmatch. Något som brukar vara ett pålitligt vårtecken.

Nu har ju konstgräsplanerna gjort att det spelas fotboll även under vinter och vårvinter, så frågan är hur mycket av ett vårtecken den här cupkvalmatchen egentligen är. Det kanske ändå är säkrare att vänta tills dess att den första tävlingsmatchen på gräs spelats, innan vintern ännu en gång kan förklaras besegrad.

Bloggen väntar således fortfarande på det avgörande vårtecknet – må det sedan komma från Tingstadsvallen i Mellösa eller från någon annan vårtidig fotbollsplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.