Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Örebroderby i ligacupspremiär

För ÖSK U19 inleds ligacupen med ett hett örebroderby. Matcherna mellan ÖSK och BK Forward brukar i ungdomssammanhang alltid präglas av mycket kamp och prestige. Senast de två klubbarna möttes i åldersklassen var i fjolårets DM-final. Då vann ÖSK en målrik match med hela 8-3. Sedan dess har vi startat ett nytt fotbollsår och med det gäller nya förutsättningar truppmässigt.

ÖSK har aviserat följande matchtrupp: Douglas Bjäresten (mv, -98), Karl Westdahl (mv), Edvin Ahlnäs, Carl Ekstrand Hamrén, Adam Greku (-98), William Gunnarsson, Ebrima Jaiteh (-98), Micke Loön, Jonathan Lundberg, Felix Möller, Johan Sjögren, Mirza Turan, Viktor Walldén (-98), Michel Yanez, Oskar Ålgars och Albin Ödberg.

ÖSKs trupp har ”härdats” under försäsongen genom att spela tre matcher mot seniormotstånd (eller nästintill). Nu får vi se om detta betalat sig då de får möta ett lag med jämnåriga.

Forward kommer med följande trupp: Eldin Bravo (mv), Georg Shamon, Alfred Bachir, Joan Loyola, Mikael Issa, William Melberg, Lukman Murad, Ali Doboussi, Durmaz (Alexander eller Elias?), Salomon Babyesiza, Saad Ramazan, Emanuel Toma, Kristian ?, Marcel Watts och Adam Wall

I Forwards trupp hittar vi alltså Lukman Murad som nu för första gången ställs mot sina tidigare lagkamrater i en tävlingsmatch. Även William Melberg och Adam Wall har tidigare spelat för ÖSK (som 16-åringar).

Matchen spelas på bästa fotbollstid med avspark på Behrn Arena kl. 16:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.