Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Dubbelhelg

Efter att ha tagit det rätt försiktigt med träningsmatchandet så här långt, så tar ÖSK Söders damer sig an två motståndare samma helg. På lördagen reser man till Karlskoga för match mot Rävåsens IK och på söndag blir det en lokal uppgörelse då KIF Örebros talanglag skall stå för motståndet.

Lördagsmatchen är väl i det här sammanhanget den intressantare. Rävåsen tog steget upp till div 1 förra året med den imponerande målskillnaden 58 – 16 på 16 matcher. Poängmässigt delade de första platsen med Rynninge IK, som på grund av sin sämre målskillnad fick lov att kvala sig upp till ettan. Notabelt i sammanhanget var att KIF Örebros talanger mötte Rävåsen förra helgen i en match som de vann med 2-1.

Lördagens match spelas på Karlskoga konstgräs (Kemab Arena) med avspark kl. 14:45. Mötet med KIF Örebros damer skalla avgöras på Behrn Arena och den börjar kl. 13:00.

Till matcherna har följande matchtrupper kallats:

Till båda matcherna: Cassandra Söder (mv), Ida Lindell (mv), Maya Pettersson, Lisa Lindahl, Emmelie Lundqvist, Hannah Uhlan, Lova Händel, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Sara Hjelm, Sabina Forsberg, Olivia Puhls och Freja Olofsson

Dessutom till matchen mot Rävåsen: Linnea Wetterberg, Joline Jakobsson, Amanda Nordenby och Filippa Jägerhill

Dessutom till matchen mot KIF Talang: Lisa Sundell, Julia Simon, Anna Meijer och Moa Narving

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.