Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lorentzson till Åtvidaberg

Martin Lorentzson, avpolleterad högerback i AIK, ryktades tidigare vara intressant för ÖSK. Förmodligen ett rykte placerad av en agent som ville skapa lite intresse för en svårplacerad spelare. Sedan dess har det varit tyst kring Lorentzson, som verkar ha haft påtagliga problem att finna en ny klubb.

Nu verkar han till slut ha fått napp – till en del. Han har nämligen kommit överens med Åtvidabergs FF om att han skall spela för dem fram till den sista juni i år. Därefter avser han att försöka landa ett utländsk kontrakt. Han påstår sig ha fört diskussioner med klubbar från Danmark, England, Spanien, Tyskland och USA utan att ha kommit till avslut. Så det blev fyra månader i Åtvidaberg i stället. För ÅFF passar korttidskontraktet bra eftersom man har skadeproblem på högerbacksplatsen.

Corren.se: Lorentzson till ÅFF – i fyra månader

Det här är ju egentligen inget av intresse för ÖSK, men jag skrev det ändå för att få ett avslut på silly-ryktet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.