Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Match mot Rynninge i kväll

ÖSKs U19-lag möter i kväll Rynninge IK i en träningsmatch och som generalrepetition inför nästa veckas start i ligacupen. Från början verkade det som om det var Rynninges U21-lag som skulle stå för motståndet, men Rynninge tycks ha ändrat sig på den punkten och skickar ett starkare lag till Behrn Arena.

Deras A-lag har för övrigt inte någon annan match i helgen deras medan U-trupp har två, så det blir nog ett rätt starkt motståndarlag i kväll. Som väl dessutom lär innehålla en del spelare med ÖSK-bakgrund.

ÖSKs matchtrupp: Kalle Westdahl (mv), Tim Bergström, Carl Ekstrand Hamrén, Oskar Ålgars, Michel Yanez Hernandez, Felix Möller, Mikael Loön, Albin Ödberg, Hampus Lindh, Edwin Ahlnäs, Johan Sjögren, Douglas Bjäresten (mv), Jonathan Lundberg, William Gunnarsson, Henning Nordvall, Viktor Fransilla och Viktor Wallden.

Rynninges matchtrupp: Andreas Carlström (mv), Andreas Lundberg (mv), Sebastian Chu, Daniel Ojara (ugandisk u-landslagsman som väntar besked från migrationsverket), Ante Jälevik, Leo Almer, Mehmed Basic, Pierre Hertin, Marcus Gustafsson, Sebastian Bichler, Viktor Lindquist, Miran Abdulrahman, Alexander Floren, Henrik Hultberg, Rodin Deprem, Anderson Da Silva (provspelare) Bita Bångens, Simon Glännestrand (provspelare ÖSK U19/21) och Mirza Basic

Rynninge IK: Hessel om kvällens match

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 18:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.