Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Utomhuspremiär inomhus

ÖSK Söders damlag startar upp årets träningsmatchande i Kristinehamns fotbollshall (på en nästan fullstor inomhusplan). För motståndet står de på de här breddgraderna nästan helt okända Sundets Näsets SK. Efter lite googlande visar det sig vara ett div 2-lag från Göteborg som drar till Kristinehamn för ett helg- match- och träningsläger. Sökandet efter lämpliga motståndare ledde tydligen till ÖSK Söder, som inte tackade nej till en mjukstart på försäsongens matchande.

Följande spelare är kallade: Cassandra Söder (mv), Moa Narving (ny), Lisa Lindahl (ny), Emelie Lundqvist (ny), Lisa Sundell, Klara Thorsén, Sara Hjelm, Maya Pettersson, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Anna Meijer, Sabina Forsberg, Olivia Puhls (ny), Julia Simon (uppflyttad), Filippa Jägerhill och Linnea Wetterberg (F00).

Ett nästan helt nytt lag jämfört med det lag som avslutade fjolåret med kvalmatchen hemma mot IFK Kalmar. Bara två av startspelarna från den matchen finns med i helgens trupp (Sundell och Sandberg). Av ersättarna som då hade en bänkplats återstår fem. Ett nytt och lite överraskande namn i truppen är Linnea Wetterberg som blir (eller möjligen redan blivit) 15 i år. Linnea är från Fjugesta och hennes bror Marcus representerade ÖSK Söder under herrarnas div 3-säsong.

1 kommentar – kommentera

Jonas

Sundets SK? :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.