Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget regionalt spel för ÖSK P15

ÖLFF har nu lagt ut spelprogrammet för den regionala P15-serien (som örebrodistriktet administrerar).  För första gången är inte ÖSK representerade i denna serie. ÖSKs resultat i fjolårets P14 Elit var helt enkelt inte tillräckligt bra. Forward, Kumla, Sturehov och Karlslund var före i serien och det är också dessa klubbar som är representerad i den regionala serien. Vid något tidigare tillfälle har det varit på håret att man kommit med för ÖSKs del, men laget har fått en plats efter något återbud. Den här gången verkar dock inte den möjligheten ha erbjudit sig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.