Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Match mot HOIF

Igår spelade U19 en träningsmatch mot ett seniorlag – idag är det U17:s tur. Egentligen var det meningen (tror jag) att ÖSK skulle möta KB Karlskoga i en P16-match på bortaplan i morgon. Men den matchen blev inställd på grund av spelarbrist hos det tilltänkta motståndarlaget. I stället har Rickard Torstensson fixat fram en match mot HOIF – det lag som han själv tränade för några år sedan.

Dagens motståndare kom tvåa i femman förra året och återfinns i år som nyuppflyttade till Närkes Allsvenska. Matchen mot ÖSK U17 är deras första träningsmatch för året.

ÖSK har tagit ut följande trupp för matchen som spelas på Behrn Arena med start kl. 16:00: Adam Nilsson (mv), Albin Rydberg (mv), Oscar Sandberg, Viktor Fransilla, Gabriel Fernsten, Adem Greku, Kevin Johansson, Viktor Walldén, Marcus Karlsson, Hampus Lundgren, Ebrima Jaiteh, Burin Jankeaw, Jonathan Aronsson (-99, ex Sturehov), Martin Trinh (-00, ex Sturehov), Albin Zidaric (-99, ex Sturehov), Edwin Lundqvist (-99, ex Sturehov) och Joseph Spångberg (-99, ex Sturehov).

Utöver ÖSKs ”egna” spelare innehåller alltså matchtruppen 5 yngre spelare som bytt från IK Sturehov till ÖSK inför den kommande säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.