Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher 150214

Två matcher idag, vilka Bloggen tyvärr inte hade möjlighet att följa.

ÖSK U17 mötte HOIF:s A-lag och vann med 4-1. Matchfakta är inte uppdaterade hos ÖLFF så det enda vi vet om matchen är vad som går att läsa på HOIF:s hemsida. Av naturliga skäl med inriktning mot den egna prestationen. ÖSK vann den första halvleken klart och kunde ta med sig en halvtidsledning med 3-0. Andra halvleken verkar ha varit jämnare och båda lagen gjorde varsitt mål.

HOIF: Referat: ÖSK U17/elit – HOIF


ÖSK Ungdom U16 besegrade Forward U17.
Gustaf Lundholms U16-trupp besegrade BK Forwards ett år äldre U17 i sin första träningsmatch för året. Ett starkt resultat av en trupp som brandskattats rätt hårt när ÖSK Elitfotbolls U16-trupp bildades. Till dagens match hade man fått ”låna” 4 spelare från U16 Elit och två spelare från ÖSK Ungdom Bredd.

ÖSKs mål gjordes båda i andra halvlek. Först av Sebastian Ternevid (60.) på en snabb motattack och sedan slog Adam Fredriksson (80.) in en frispark medan Forwards målvakt fortfarande höll på att försöka få ordning på sin mur.

BK Forward har skrivit lite om matchen: Lite mer att önska på Ekäng.

Matchtrupp:
ÖSK Ungdom U16: Olle Askerblom, Hassan Hussain, Adam Fredriksson, Anton Söderman, Beroa Rahman, William Gåse, Mohamud Hussen, Martin Velander, Jalal Nader
ÖSK Ungdom Bredd: Adam Gustafsson Stahle (k), Kristoffer Erlandsson
ÖSK elit U16: Simon Bladh (mv), Sebastian Ternevid, Mattias Sjöberg, Vide Törner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.