Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F00: Inget Futsal-SM för ÖSK

ÖSKs yngre flicklag lyckades inte ta någon plats i SM-finalspelet om två veckor. I dagens första match som väl samtidigt var något av en gruppfinal vann AIK med siffrorna 4-1. AIK-segern var kanske något mål för stort, men inte orättvis. ÖSKs flickor stod upp bra och pressade sina bollskickliga motståndare över hela planen, men skapade själva inte tillräckligt mycket för att kunna skaka sina motståndare. Två missade lägen i slutet av matchen hade kunnat resultera i ett ettmålsunderläge och det hade kunnat bli nerv i matchen. I stället blev det AIK som gjorde den andra halvlekens enda mål.

Att AIK har ett riktigt bra lag visade man genom att vinna sina resterande två matcher med 16-1 resp. 11-0.

Även ÖSK vann sina två sista matcher. Mot borlängelaget Torsångs IF med 5-4 och mot Trosa-Vagnhärad SK med 5-0.

Därmed är futsalsäsongen slut för ÖSKs del den här säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.