Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs F00 i futsal-SM

I morgon deltar ÖSKs F00-or i det regionala gruppspel som är en kvalifikation för SM-slutspelet i Göteborg. Fyra lag möts i Hallsberg och segrarna kommer tillsammans med sju andra gruppsegrare att ha kvalificerat sig för slutspelet. Gruppens spelschema ser ut på följande sätt.

Jag såg laget spela i Futsal-DM och tyckte att det såg bra ut. De har ett bra försvarsspel och några vassa anfallare. Om det sedan räcker mot lördagsmotståndarna återstår att se. Den starkaste konkurrenten är nog AIK som man möter redan i den första matchen. ÖSK flicklag har under de senaste åren visat, att man oftast är minst lika bra som de lag stockholmsdistriktet sänder till den här tävlingen.

Det går att följa lagets resultat under lördagen genom att klicka på ”ÖSK F15 futsal: Regionalt SM-gruppspel” i högermarginalen.

Anm. Jag kallar laget för enkelhets skull för ÖSK. I DM spelade de under klubbnamnet ÖSK Söder. Men det är faktiskt hos ÖSK Ungdom på Ekäng som det här laget hör hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.