Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Suljevic till GIF Sundsvall

Dalkurds Smajl Suljevic, som provtränade med ÖSK under december månad, har kommit övers med GIF Sundsvall om ett treårskontrakt. Utöver med ÖSK provtränade han även med Halmstads BK Och GIF Sundsvall under senhösten.

Det slutliga valet föll sedan på medelpadslaget. Det finns väl anledning att anta, att ÖSKs intresse för Suljevic svalnade, när det blev klart att Nordin Gerzic kommer tillbaka till ÖSK. Man kan ju inte ha hur många centrala mittfältare som helst på lager. För GIF Sundsvall med ett avsevärt hål på mittfältet efter det att Kevin Walker och Johan Lundgren lämnat klubben hade nog lättare att finna en plats för Suljevic. Tidigare i år kontrakterade Giffarna även Lars Krogh Gerson, som inte erbjöds någon förlängning av IFK Norrköping.

GIF Sundsvall: Smajl Suljevic är klar för GIF Sundsvall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.