Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK spelar Gothia Cup Tipselit Trophy

Två år i rad har ledningen för Gothia Cup nobbat ÖSKs önskemål att få en startplats i den speciella elitklassen för 17-åringar. Både ÖSKs 96-or och 97-or har haft så starka lag att de borde ha fått vara med. Vilket bland annat framgångarna i Ligacup och Pojkallsvenska bekräftat. Förra året var dock ÖSK-familjen representerade av ÖSK Söder på flicksidan.

I år har dock tävlingsledningen ”tagit sitt förnuft tillfånga” i och med att ÖSK är ett av de 12 svenska lagen som inbjudits till elitturneringen. Deltagande svenska lag är: Halmstad BK, IF Elfsborg, IFK Göteborg, Djurgårdens IF, AIK, IFK Norrköping, BK Häcken, Örebro SK, Helsingborgs IF, Kalmar FF, Hammarby IF och IF Brommapojkarna. Vilka de 12 utländska lagen är är ännu inte helt klart.

Turneringen spelas i Göteborg mellan den 13 och 18 juli.

Gothia Cup: Svenska lagen för Tipselit Trophy (B17) klara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.