Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F15: SM Futsal, Grupp 5

ÖSKs yngre flicklag i futsal-DM gjorde ett starkt slutspel och tog välförtjänta hem DM-tecknen. Nu väntar nästa uppgift i form av Futsal-SM:s gruppspel. Fyra klubbar möts lördagen den 7 februari i Alléhallen i Hallsberg för att göra upp om en plats i SM-finalspelet. Spelschemat ser ut på följande sätt.

Tjejerna imponerade på mig i DM-matcherna och har det mesta av vad man vill se i ett futsallag på den här nivån. De har målfarliga anfallare, ett ordnat försvarsspel samt stor entusiasm. Sådant kan räcka långt. Jag tycker att de bör ha en chans att gå vidare till finalerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.