Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam förstärker (igen)

Hannah Uhlan

Hannah Uhlan


För tredje gången på kort tid meddelar ÖSK Söder Dam att klubben har knutit ett kvalificerat nyförvärv till sig. Den här gången brandskattar man dock inte Lillån FK utan det är KIF Örebro som skrivit på övergångshandlingarna. Hannah Uhlan, som blir 20 i år, har gjort klart i KIF Örebros F19-trupp och nu valt att fortsätta med sin fotboll hos Söder.

Hannah vars väg till Söder gått från Hidinge IF via Lekeberg, Latorp, Adolfsberg och KIF Örebro har under de senaste två åren varit lagkapten KIF Talang. Även hon verkar ha de defensiva uppgifterna som något av en specialitet.

Sitt klubbval förklarar hon på följande sätt: Efter det att ÖSK söder kontaktade mig kändes valet självklart. Det kommer bli roligt att byta träningsmiljö samtidigt som jag kommer få nya möjligheter att utveckla mitt spel under året!

ÖSK Söder Dam: Välkommen till ÖSK Hannah Uhlan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.