Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr: Bra resultat i AIF-cupen

ÖSK Söder Herr slutade på fjärde plats (av fem) i AIF-cupen. Ett bra resultat, tycker Bloggen, som väljer att se det positiva. Laget hade oturen att hamna i en väldigt stark grupp. Både de två slutliga finallagen i cupen (Bosna och Latorp) samt ett av semifinallagen från DM (Lillån) fanns med i grupp A tillsammans med Söder och Real Örebro. Matcherna mot Bosna och Latorp slutade båda med uddamålsförluster och i den stora prestigematchen mot Real Örebro stod ÖSK Söder som segrare.

Söders två mål i cupen gjordes båda av Foad Ahmed. Det första mot Latorp och så ett mot Real örebro.

Jag var på plats i Idrottshallen som uppvärmning inför ÖSKs träningsmatch mot BK Forward och hann med att se matcherna mot Bosna och Lillån. Mot Bosna var laget faktiskt ytterst nära ett oavgjort 0-0 resultat. Trots en tidvis intensiv press från Bosna stod Söder upp bra och tvingades kapitulera först när endast 35 sekunder av de 15 matchminuterna återstod att spela.

Att Söder har haft en stor omsättning i spelartruppen var uppenbart. Majoriteten av det lag som deltog i cupen var nya bekantskaper för min del. Om deras kunnande utomhus står i proportion vad de visade upp inomhus bör Söder inte ha några problem med att utmana i div 6-toppen det här året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.