Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Futsal – SM, gruppspel 1

Det blir tidig uppstigning för de av ÖSK Söders damer som på söndagsmorgonen reser till Mockfjärd för det första gruppspelet i Futsal-SM. Redan kl. 06:00 får man lov att ge sig iväg från Örebro för att vara framme i god tid för den första matchen. Denna spelas mot Gustafs GoIF som väl i de hör sammanhangen får klassas nästan som ett hemmalag (i alla fall resemässigt).  Vid förlust väntar sedan matchen mot Gideonbergs IF redan kl. 12:40. Om Gustafs besegras så möter man Gideonsberg kl. 15:30. Allt för att hålla spänningen vid liv (antar jag).

Söder reser till matcherna med en något uttunnad trupp jämfört med den trupp som vann Ladies Night Cup förra helgen. Uttagna och med väckarklockan satt på tidig ringtid är: Cassandra Söder (mv), Hanna Holmgren Karlsson, Filippa Jägerhill, Amanda Nordenby, Maya Pettersson, Klara Thorsén (k), Lova Händel, Silvia Erkisi, Sabina Forsberg, Freja Olofsson och Emma Tivemo.

Det blir alltså ett ungt lag där Silvia Erkisi och Emma Tivemo får stå för rutinen och övriga för ungdomlig entusiasm.

ÖSK Söder Dam: Futsal-SM gruppspel 1 för ÖSK Söder dam
ÖSK Söder Dam: Söder obesegrade i SM-kvalet


Tillägg: Trots att ÖSK Söder Dam kunde lämna Mockfjärd obesegrade blir det ingen fortsättning i Futsal-SM för lagets del. Gustafs GoIF som Söder spelade oavgjort med i morgonmatchen besegrade Gideonsbergs IF med så stora siffror, att de kunde ta sig vidare tack vare bättre målskillnad.

 

 


Matchtwitter (Jonas Ask mfl.)

ÖSK Söder Dam – Gideonsbergs IF 4-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 ÖSK Söder Dam – Gustafs GoIF 4-4

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.