Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam förstärker (igen)

Lisa Lindahl går Söderut från Lillån.

Lisa Lindahl går Söderut från Lillån.

ÖSK Söders sportchef (mm) Jonas Ask verkar ha bråda dagar för tillfället. Inte nog med att man skall få iväg en spelartrupp till Mockfjärd för att spela SM i futsal. Dessutom verkar det vara full fart på rekryteringssidan och för andra dagen i rad presenterar klubben ett nyförvärv – även denna gång från Lillån FK.

Lisa Lindahl, född 1992, sägs kunna spela ”lite var som helst”, men helst som mittback. Snabbhet, kraftfullhet och ledaregenskaper utmärker henne på plan. Precis som Sophie Pettersson har hon under sin fotbollskarriär hunnit representera Adolfsbergs IK, KIF Örebro DUFF och Övfre Adolfsberg innan hon hamnade i de norra förorterna hos Lillån.

– ÖSK Söder dam erbjuder en bra träningsmiljö, hög kvalitet på träningar och bra engagemang från spelare och ledare. En härlig grupp med bra fokus på fotbollen. Jag ser ÖSK Söder dam som ett självklart val för att få göra en nysatsning igen!, motiverar hon sitt klubbval.

ÖSK Söder Dam: Välkommen Till ÖSK Lisa Lindahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.