Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Olausson kvar i Piteå

William Olausson provspelade med ÖSK i höstas. Han deltog då i ”testmatchen” i U21-serien mot Brommapojkarna på Behrn Arena. Olausson gjorde ett bra intryck både offensivt (nickade in en hörna) och defensivt (trygg och stabil).

ÖSK sade efter matchen som man brukar göra. Dvs. att det sett bra ut och att man skulle fundera på saken. (Det verkar finnas en oskriven lag bland tränare att aldrig uttrycka sig negativt om provspelare). Mer eller mindre i samma veva ryktades det även om att Olausson, som förra året utsägs till den bästa div 2-försvararen, skulle kunna vara intressant för de nyuppflyttade superettorna från Täby kyrkby (IK Frej).

Nu blev det inte så. Så här i efterhand har Bloggen uppmärksammat att Olausson i stället valde att stanna kvar i Piteå och att han förlängt sitt kontrakt med två år.

Piteå IF: Kapten Olausson stannar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.