Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup Byggnads

Förutsättningar.
Efter att spelat oavgjort mot Halland och sedan skaffat sig en viss fördel genom att vinna straffsparksläggningen kändes förutsättningarna rätt bra för ÖLFF:s 98-or. Allt var i egna händer. Det är det fortfarande, men uppgiften har blivit betydligt svårare än vad man förväntade sig. Halland besegrade nämligen Värmland i gårdagens match med 5-1. Ett resultat som distriktslaget måste matcha för att ta sig vidare till semifinalerna.

Utöver ÖSKarna i ÖLFF:s lag kommer det idag att finnas ytterligare två ÖSKare med på planen. Det är Oliver Kåhed och Viktor Walldén som ingår i Värmlands trupp.

Matchen spelas i Tipshallen i Jönköping och börjar kl. 12:30


Hur det gick.
Det blev oavgjort även i den andra matchen. Därmed får man väl säga att Halland vann gruppen rättvist. De gjorde ju trots allt fem mål på Värmland. Nittioåttornas distriktslag har nu gjort sitt. Nästa gång blir det 99:ornas tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.