Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Sista Cupen med gänget

ÖSKs P99-trupp kommer inför den kommande säsongen att brytas upp. Detta beror på att ÖSK Elitfotboll nu även tar ansvaret för en elittrupp i 16-årsklassen, vilket splittrar den grupp som spelat ihop som 14- och 15-åringar.

I helgen som var har den ”gamla” 99-truppen varit i Kristinehamn för cupspel i den inomhushall (med nästan fullstora mått) som finns där. Killarna gjorde riktigt bra ifrån sig och vad kunde väl passa bättre än att i finalen besegra ”arvfienden” från IK Sturehov efter straffar. Det är inte så många gånger som ÖSKarna rått på IK Sturehov under de senaste åren, så den här segern satt säkert extra skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.