Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM: Damlagets tur

Efter två förlustmatcher idag mot lag från IK Sturehov (P00 och F98) är det i morgon (söndag) ÖSK Söders damlag som ställs mot nästgårdslaget från Sörby. De vanligtvis så segervana söderdamerna kan se tillbaka på en gruppspelsomgång som väl bara var så där. Fyra vinster men även två förluster och en tredje plats i gruppen gör att man nog får sätta ett frågetecken för lagets form i år. Eller om det möjligen handlar om att man haft andra prioriteringar nu, när man under sommarhalvåret är med och slåss i toppen av div 1.

Motstånderskorna från Sturehov kommer till kvartsfinalen som överlägsna segrare i en av div 2-grupperna. Fem raka segrar och en målskillnad på 20-3 vittnar om att laget verkar vara i bra form. Maja Regnås som gjort 8 av de 20 spelarna är definitivt en spelare som ÖSK får lov att ha bra kontroll på.

ÖSK Söder blandade en hel del i laguppställningarna under gruppspelet. Inför DM-slutspelet verkar man dock ha fått med flera riktigt bra målgörare och ställer upp med vad jag tycker borde vara årets starkaste lag (så här långt). Följande spelare ingår i matchtruppen: Cassandra Söder (mv), Hanna Holmgren Karlsson, Anna Meijer, Amanda Nordenby, Lisa Sundell, Klara Thorsén, Lova Händel, Silvia Erkisi, Sabina Håkansson, Sara Sandberg, Frida Bremer, Sabina Forsberg och den alltid målfarliga Emma Tivemo.

Matchen börjar kl. 16:30 i klassiska Idrottshuset.

Futsal söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.