Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen Futsal 2014 – Dag 3

ÖSKs ungdomslag hade ytterligare en bra dag på jobbet då den tredje och sista gruppspelsdagen avgjordes. Tre klasser spelade och ÖSK fick med semifinallag från alla tre klasserna. Ja, i de yngsta två klasserna har ÖSK faktiskt dubbel representation. Flickorna i F03/04 möter varandra i den ena semifinalen, medan de två pojklagen i P04 möter Eker resp. Örebro Syrianska. Pojkarna i P01 fick till slut nöja sig med ett lag. BK Forward besegrade ÖSK lag 3 (som coachades av Filip Rinne och Andreas Nydahl) med knappa 3-2 i deras kvartsfinal och kommer i semifinalen att ställas mot ÖSK lag 1.

Spelet i morgon på finaldagen inleds redan klockan 9.00 med de yngsta pojk- och flick-klasserna och sedan rullar det på under dagen med semifinaler och finaler och med svartvitt på plan i många av matcherna.  Alla semifinaler och finaler spelas i klassiska Gamla Idrotthuset. Placeringsmatcherna avseende 3:e och 4:e platsen avgörs vid sidan av i den nya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.